Deelnemen

Gratis showticket voor de Proudwheels Paddock>

Met jouw eigen auto op de showpaddock? Dat kan! Meld nu jouw auto aan via het formulier op de website en ontvang je een gratis autoticket. Zorg dat je dan een Proudwheels account hebt. Deze paddock plaats is exclusief entreeticket. Deze kan los besteld worden in de ticketshop.

Aanmeldformulier

parade>

Een leuke manier om je auto en/of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen. Een helm is niet verplicht en meerdere passagiers, minimaal 16 jaar of ouder, zijn toegestaan. Inhalen is niet toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Deze informatie wordt in de week voor het evenement naar je gemaild, maar wordt ook hier geplaatst.

Belangrijk!
Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Lees het reglement en de briefing goed door! Een helm is niet verplicht.

Neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- je showautoticket (het deelnameticket is GEEN entreebewijs)
- deelnameticket parade; bestel deze in de online ticketshop

Dragrace>

Pk’s, koppel, banden en reactie. Dat zijn de ingrediënten van de Dragraces.
Bij dit onderdeel zullen tientallen van de allersnelste straatauto’s en professionele dragracers deelnemen aan de Dragrace (over 402 meter) en de strijd aangaan om als eerste over de eindstreep te finishen. 

Voor slechts €30,- kun je met je eigenauto deelnemen aan de dragraces. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Bestel ook een entreeticket, want het deelnameticket is GEEN entreeticket!

Belangrijk!
Een helm is verplicht.
Klik HIER voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- Ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik HIER om deze te downloaden.
- Geldig rijbewijs
- Helm
- Entreeticket
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.

Vrij rijden>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Vrij rijden. Voor slechts €40,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Heb je een deelnameticket gekocht? Dan sta je automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
- Een helm is verplicht voor rijder en passagier (16+), neem deze zelf mee. 
- Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. 
- Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Tickets
FOLLOW US: